Hoe log ik in en uit bij ZooEasy?

Het stappenplan is als volgt:

1. Ga naar https://www.zooeasyonline.com
2. Open de e-mail van ZooEasy Online
3. Klik op de link in de mail, ZooEasy Online opent met het menu Mijn account\Wachtwoord wijzigen
4. Klik op de optie Genereren wachtwoord of Gebruik mijn eigen wachtwoord
5. Klik (na het genereren of invullen van het wachtwoord) op het icoontje Kopieren om het wachtwoord op te nemen op het klembord
6. Klik op Bewaren en bewaar indien gewenst het wachtwoord in de kluis van de browser, je wordt nu ‘uitgelogd’ en het inlogscherm wordt getoond
7. Vul op het inlogscherm je e-mailadres in zoals vermeld in de e-mail
8. Plak het wachtwoord van het klembord in het veld Wachtwoord op het login scherm
9. Klik, als je die eerst zou willen lezen, op Gebruiksvoorwaarden. Deze worden getoond in een pop-up venster, waarin je die kunt accepteren door op de knop Ik accepteer de gebruiksvoorwaarden te klikken. Of klik het vinkje aan voor Ik accepteer de gebruiksvoorwaarden.
10. Klik eventueel de vinkjes aan voor Onthoud E-mail en Onthoud wachtwoord als je die niet elke keer opnieuw wilt invoeren
11. Klik de knop Inloggen in ZooEasy Online en je bent ingelogd
12. Klik de link Uitloggen om uit te loggen

De uitleg is bedoeld voor het niveau: Starter