Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Het stappenplan is als volgt:

Als eerste moet je ervoor zorgen dat er een rol aangemaakt is waaraan je het nieuwe account wilt koppelen:
1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Basistabellen
3. Klik het pijltje van de dropdown keuzelijst en klik op Rollen

Zoals je ziet is er al een rol Beheerder die we als voorbeeld gebruiken:
4. Klik het tabblad Accounts
5. Klik op Lijst
6. Klik op Toevoegen
7. Klik op de knop […] en selecteer de persoon
8. Vul het e-mailadres van de persoon in.
9. Selecteer de rol Beheerder
10. Klik op Bewaren
Een popupscherm verschijnt waarin de taal waarin de nieuwe gebruiker op de hoogte moet worden gesteld kan worden gekozen.

11. Klik op de drop down box en selecteer de gewenste taal. In dit geval laten we het bij Nederlands.
12. Klik op de knop OK.

Logingegevens worden direct naar het mailadres van de geselecteerde persoon verzonden. Hiermee kan de nieuwe gebruiker vervolgens inloggen.