Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Het stappenplan is als volgt:

1. Klik het menu Mijn abonnement
2. Klik Wijzig abonnement
3. Hier kun je het aantal accounts wijzigen of overstappen van Single naar Multi user

Als je een multi user abonnement hebt, krijg je de mogelijkheid om meer of minder accounts te nemen. De werkwijze om bijvoorbeeld een management account toe te voegen is als volgt:
1. Klik Multi user abonnement
2. Klik het veld achter Management accounts
3. Vul de volgende informatie in:
Management accounts= bestaand+1
4. Klik op de knop Ga verder, controleer de gegevens, klik Betalen en volg de betaalinstructies

Dit scherm werd in een nieuw browservenster geopend. We sluiten daarom het venster door X te klikken.