ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.321 | Accounts 8.782 | Dieren 5.680.731

Chinchilla’s fokken wordt makkelijker met ZooEasy

Fokkers van chinchilla’s kiezen steeds vaker voor de software van ZooEasy om hun administratie gemakkelijk en snel bij te houden.

Chinchilla’s fokken

Chinchilla’s fokken

ZooEasy is het ideale online registratieprogramma voor fokkers van chinchilla’s, beginnende tot professionele fokkerijen en chinchillafarms. Onze online database geeft meer inzicht voor fokkers. Registreer alle informatie van elke chinchilla. Denk aan verwantschaps- en inteeltpercentages, geboortegegevens, medisch dossier en uitslagen. Bij ZooEasy werken we met verschillende abonnementsvormen. Zo is er voor iedere fokker een passend abonnement. Bekijk de abonnementen en tarieven.


Probeer ZooEasy 30 dagen gratis!

Gratis aanmelden

De voordelen van ZooEasy

Chinchilla’s fokken

Geschikt voor alle soorten chinchilla's

Chinchilla’s fokken

Alle gegevens van je chinchilla’s in één overzicht

Chinchilla’s fokken

Snel bekijken wie de (voor)ouders zijn dankzij de visuele stamboom

Chinchilla’s fokken

Verwantschap en inteelt-percentage automatisch berekend

Chinchilla’s fokken

Stel eenvoudig nieuwe fokkoppels samen voor een helder overzicht

Chinchilla’s fokken

Beheer de database met meerdere accounts. Perfect voor verenigingen!

Chinchilla’s fokken

Probeer ZooEasy 30 dagen gratis!

Gratis aanmelden

Geschikt voor alle soorten chinchilla’s

De software van ZooEasy is geschikt om informatie omtrent het fokken van allerlei kleuren chinchilla’s bij te houden, zoals Wildkleur, Goldbar, Beige of French Blue. Fok je chinchilla’s zonder stamboom? Dat is geen probleem, ook alle informatie over jouw dieren registreer je eenvoudig met dit programma. Iedereen kan met ZooEasy werken: van beginnende fokkers tot professionele farms en verenigingen.

De software is geschikt om alle gegevens van iedere chinchilla gemakkelijk bij te houden. Noteer het registratienummer en de ouders. Zo kan je later gemakkelijk onbeperkt bloedlijnen volgen. Houd alle informatie bij over karaktereigenschappen en gezondheid. Voeg ook een foto toe om de gegevens nog completer te maken. Dit is je basisinformatie om later goede keuzes te maken bij het fokken van je chinchilla’s. Deze gegevens kan je ook opslaan of printen op je persoonlijke stamboom.

Verlaag inteeltpercentage

Voorkom inteelt van je chinchilla’s door een nauwkeurige administratie. ZooEasy geeft je inzicht! Geef bij het invullen van de gegevens aan wie de ouders zijn. Onze software berekent automatisch het inteeltpercentage van je dieren. Hoe meer generaties je invult, hoe nauwkeuriger de berekeningen zijn. En hoe lager het inteelt percentage, des te beter dit is voor de gezondheid van uw chinchilla’s.

We maken bij ZooEasy gebruik van de berekeningsmethodiek van Wright, die is aangeleverd door de Universiteit van Wageningen (WUR). De Amerikaanse geneticus Sewall Wright kwam in 1921 met de berekening die weergeeft wat de waarschijnlijkheid is dat twee individuen verwant zijn aan elkaar. Onmisbaar als je werkt aan een gezonde en mooie chinchilla’s!

Chinchilla’s fokken

Probeer ZooEasy 30 dagen gratis!

Gratis aanmelden

Passende software voor fokkers van chinchilla’s

Bij ZooEasy werken we met verschillende abonnementsvormen. Zo is er voor iedere fokker een passend abonnement. We hebben een forever free abonnement voor de individuele gebruiker met max. 25 chinchilla’s. Fok je alleen, maar wil je onbeperkt chinchilla’s toevoegen? Ga dan voor het single user abonnement. Het multi user abonnement is ideaal voor 2 of meer gebruikers en grote verenigingen werken het beste met het unlimited abonnement.

Software voor 1 gebruiker

Ben jij een individuele fokker en heb je niet zoveel chinchilla’s? Gebruik dan ons forever free abonnement. Geschikt voor 1 gebruiker en je kunt maximaal 25 chinchilla’s invoeren. Heb je meer dan 25 dieren? Kies dan voor het single user abonnement. Deze software is geschikt voor 1 gebruiker of een kleine organisatie, maar je kunt wel onbeperkt chinchilla’s toevoegen.

Software voor middelgrote verenigingen

Fok je samen met iemand chinchilla’s en deel je gegevens van je dieren? Kies dan voor het multi user abonnement van ZooEasy. Met dit abonnement beheer je met 2 of meer personen je eigen database. Je maakt één database, waar je samen tegelijkertijd op kunt inloggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Er zitten standaard 2 accounts in deze vorm, maar je kunt tegen een meerprijs altijd meer accounts toevoegen.

Voor grote verenigingen

De software van ZooEasy is ook geschikt stamboeken, chinchillafarms en verenigingen. Kies voor het unlimited abonnement en voeg onbeperkt gebruikers toe. In dit abonnement is het mogelijk om als bestuur leden toegang te geven tot de databank. Bijvoorbeeld een fokker, die informatie over zijn eigen chinchilla controleert of wijzigt. Het bestuur bepaalt zelf welke informatie zichtbaar is voor leden en welke niet.

Bekijk de tarieven Lees meer
Chinchilla’s fokken

Wil je een vrijblijvende demo krijgen van ZooEasy? (Alleen voor organisaties)

Demo sessie inplannen

Probeer ZooEasy 30 dagen gratis!

Meld je direct aan. Je hoeft geen betaalgegevens in te voeren. Je hebt in de gratis versie gewoon toegang tot alle functies van het abonnement dat je kiest. Probeer jij het ook?

Gratis aanmelden