ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 5.580 | Accounts 10.606 | Dieren 4.865.495

Software voor hoenderfokkers

Fokkers van kippen, kalkoenen en ander pluimvee registreren hun dieren met de software van ZooEasy.

Hoenders Fokken

Bij het fokken van hoenders, zoals kippen, kalkoenen en ander pluimvee, heb je het beste met je dieren voor. De software van ZooEasy helpt om alle gegevens goed te registeren. Zo noteer je eenvoudig alle afstammingsgegevens, uiterlijke kenmerken, gezondheid en prestaties. Door deze informatie later te analyseren, krijg je meer inzicht in de fokresultaten. Dat helpt om nog mooiere, sterkere en gezondere hoenders te fokken.

Hoenders Fokken

Software voor alle kippen, kalkoenen en ander pluimvee

Alle hoenderfokkers kunnen voor de registratie bij het fokken gebruikmaken van onze software.  ZooEasy wordt gebruikt door startende hobbyfokkers, fokkers met enige jaren ervaring, en (semi-) professionele fokkers. Hiermee registreer je gemakkelijk alle informatie van je dieren. Het programma is geschikt voor allerlei hoendersoorten en rassen, zoals:

  • Kippen
  • Kalkoenen
  • Parelhoen
  • Pauwen
  • En ander pluimvee

Stamboom maken

Voor het fokken van kippen, kalkoenen, pauwen en andere hoenders maak je snel en overzichtelijk een stamboom in ZooEasy. Hierop zie je het dier, de naam, geboortedatum en het inteeltpercentages. Wanneer je foto’s hebt toegevoegd, verschijnen deze ook automatisch op je stamboom. Leuk én overzichtelijk!

Kippen 2

ZooEasy voor verenigingen

Ook als je met twee of meer personen graag al je gegevens deelt in één database, is ZooEasy ideaal voor jou. Deel je database met een andere fokker die je goed vertrouwt, zoals een familielid of een collega. Zit je in het bestuur van een vereniging die kippen, kalkoenen, pauwen of andere hoenders fokt, dan kun je de registratie van alle dieren ook met ZooEasy doen. Het bestuur kan alle gegevens inzien en wijzigen, terwijl je zelf beslist welke bevoegheden leden in de database krijgen. Bijvoorbeeld wel de mogelijkheid om gegevens van de hoenders in te zien, maar niet te wijzigen. Zo houd je de database overzichtelijk en hebben leden alle benodigde informatie om verantwoorde keuzes te maken voor het fokken.

Probeer ZooEasy gratis

ZooEasy is ideaal voor fokkers van kippen, pauwen en andere hoenders. Meld je aan en probeer ZooEasy 30 dagen gratis.