ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

‘Ik ben erg trots dat ik aan de mijlpalen van ZooEasy mocht bijdragen’

‘Ik ben erg trots dat ik aan de mijlpalen van ZooEasy mocht bijdragen’

Datum: juni 30, 2017

Ruim zes jaar lang heb ik met veel plezier de marketing en communicatie voor ZooEasy verzorgd. Vandaag draag ik vol vertrouwen het stokje over aan mijn collega Demelza. Maar voor de dag voorbij is, wil ik op deze plek nog graag afscheid nemen van jou, dierenliefhebber, fokker en fan van ZooEasy.

Snuffelen in de dierenwereld

In 2011 kwam ik als een jonge hond binnen bij ZooEasy. Alles was nieuw, spannend, leuk. Zo weet ik nog goed dat ik voor de eerste keer op de vogelshow in Apeldoorn stond met mijn collega’s. De ene kweker na de andere kwam langs om een praatje te maken en om de beste wensen over te brengen. Ik was vooral heel zenuwachtig voor alle lastige vragen over het programma die op mij af zouden komen. Maar dat bleek gelukkig erg mee te vallen. ZooEasy werkt zo intuïtief, dat ik het zo onder de knie had en het ook aan de kwekers uit kon leggen. En voor alle ingewikkelde vragen kon ik altijd terugvallen op mijn collega Jan Vissinga. Het enige wat ik echt nooit onder de knie heb gekregen, is de Duitse taal. Maar gelukkig vermaakten onze oosterburen zich prima met mijn gestamel tot Jan mij kwam redden met een duidelijke uitleg in vloeiend Duits. De volgende beurzen leerde ik jullie, onze trouwe klanten, ook steeds beter kennen.

Ondergedompeld in verenigingsgevoel

Ook was ik welkom om diverse verenigingen het hemd van het lijf te vragen over zaken die spelen binnen hun clubs, inteelt en verwantschap en de voorliefde voor hun dieren. Zo vertelde Dirk de Leeuw vol trots over zijn kooikershondjes, ontmoette ik de strijdlustige AnneMarie van Krimpen die zich volop inzet voor de gezondheid van honden en schuilt er achter het rustige uiterlijk van Johan en Tiny Vennedunker twee zeer bekwame beheerders van de Landelijke Fokkersclub Nederlandse Landgeiten. Deze én andere beheerders zijn fantastische sparringpartners die meedenken om ZooEasy verder te ontwikkelen.

Mijlpalen

In de afgelopen zes jaar hebben we ook enkele mooie mijlpalen bereikt. Meer dan 20.000 klanten gebruiken ZooEasy, individuele fokkers en kwekers kunnen nu ook inloggen op ZooEasy om hun dieren te registreren, we ontwikkelden een nieuwe website en we hebben inmiddels meer dan 1700 volgers op onze Nederlandse en Engelse Facebookpagina’s. Ik ben erg trots dat ik daaraan mocht bijdragen en ga mijn teamleden dan ook zeker missen: het vertrouwen én de sparringmomenten met Erik, ZooEasy-encyclopedie Jan, stille kracht Petra die zorgt dat alles steeds op rolletjes loopt en de frisse wind Demelza, aan wie ik het stokje met veel plezier overdraag. Ik sla mijn vleugels uit en vlieg naar een ander warm nest, maar de kans is groot dat we elkaar weerzien bij Vogel 2018 in Zwolle. Tot ziens!

Femke Bakker
Team ZooEasy