ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Gratis ZooEasy Webinar voor alle hondenverenigingen in Nederland die gebruik maken van onze RvB-importmodule!

Gratis ZooEasy Webinar voor alle hondenverenigingen in Nederland die gebruik maken van onze RvB-importmodule!

Datum: juli 8, 2021

De Raad van Beheer (RvB) is momenteel wijzigingen aan het doorvoeren om binnen de nieuwe procedure van datalevering de persoonsgegevens van eigenaren niet meer bij te leveren. Dit in verband met de privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De wijzigingen hebben onder andere betrekking op de gegevensverstrekking van de nestgegevens, gezondheidsonderzoeken en wijzigingen om deze modificaties zó door te voeren dat die in samenhang met de software van ZooEasy zijn.

Tijdens de testfase hiervan wacht ZooEasy totdat de RvB alle bevindingen heeft opgelost. Tot die tijd kun je dus nog steeds geen bestanden importeren. We houden je daarom continu ‘up to date’ via onze communicatiekanalen. Wij vinden het belangrijk dat onze gebruikers zo goed mogelijk alle wijzigingen weten te implementeren. Daarom heeft ZooEasy besloten een Webinar voor al onze gebruikers van deze module te organiseren, waarbij we jullie op de hoogte kunnen brengen van al deze aanpassingen. De Webinar is kosteloos bij te wonen en we hopen dan ook van harte dat je je aanmeldt zodat je gebruik kunt maken van onze gratis uitleg en tips! 

De ‘’ZooEasy Webinar wijzigingen module import Raad van Beheer a.g.v. project IT4Dogs’ is op:
Woensdag 15 september 2021 van 19:30 tot 20:30 uur.
Binnenkort kun je je inschrijven op onze website om je aan te melden!

Maak je liever gebruik van onze dienstverlening om bestanden te importeren vanuit de RvB? Dat kan natuurlijk ook, wij zorgen ervoor dat alle mutaties goed verwerkt worden in de administratie, zodat de juiste informatie wordt ingelezen. Dit bespaart je veel tijd en werk. De kosten hiervoor bedragen € 200 incl. BTW per keer, voor de import van maximaal 3 bestanden. Via deze link kun je de dienst bestellen.