ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Interview met Gelson en Marcos van Clube Angolano de Canicultura uit Angola

Interview met Gelson en Marcos van Clube Angolano de Canicultura uit Angola

Datum: september 11, 2020

Marcos en Gelson hebben samen de leiding over Clube Angolano de Canicultura (CAC). Marcos is directeur en Gelson is onderdirecteur. Zelf fokken ze Duitse Herders en dat doen ze met grote passie! De vereniging maakt geen onderscheid in hondenrassen, elk hondenras kan zich aansluiten bij CAC. Gelson: “Wij registreren alle hondenrassen en we vinden dat elk ras met zijn eigen karakter en gedrag bijzonder is. Dat maakt de hondenwereld zo leuk en interessant!”

Wie is CAC?

CAC is een non-profit organisatie die zich richt op het ondersteunen en aanmoedigen van verantwoord fokken. Om zo het behoud van de verschillende bestaande hondenrassen te waarborgen. Ze hebben op dit moment 45 leden. “We zijn een nieuwe club en over een paar maanden willen we al hondenshows gaan doen. Dat is 1 van onze doelen. Een ander doel is om onze leden trainingen en workshop te geven om samen met hen de beste oefeningen en technieken voor honden te delen” – aldus Gelson.

Waarom kozen jullie voor ZooEasy?

Gelson gaat verder: “We waren op zoek naar verschillende oplossingen en hebben veel onderzoek gedaan naar de juiste partij. We vonden ZooEasy in de zoekopdrachten van Google, hebben het getest en vonden het interessant genoeg om samen verder te gaan met ons project. We kunnen dankzij ZooEasy de honden, eigenaren en fokkers registreren, stamboeken certificaten laten drukken en inteelt managen. Hierdoor kunnen we statistieken maken met veel informatie met betrekking tot de honden.”

Hoe ziet de toekomst eruit? 

“We zien een zeer mooie toekomt in het verschiet. We willen pure rashonden krijgen in ons land en het is een kwestie van tijd totdat de meeste mensen CAC kennen en lid worden!”