ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Kinderboerderijen winnen met gebruik ZooEasy!

Kinderboerderijen winnen met gebruik ZooEasy!

Datum: juli 9, 2024

In mei 2024 heeft ZooEasy opnieuw een klantonderzoek uitgevoerd onder een aantal kinderboerderijen. ZooEasy heeft al een aantal kinderboerderijen als klant, maar met dit onderzoek wilden we de doelgroep kinderboerderijen nog beter leren kennen. 

Om de kinderboerderijen nóg beter van dienst te kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om een aantal nieuwe opties aan te bieden in ZooEasy. Speciaal aangepast voor deze doelgroep! Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van meerdere diersoorten in één administratie. Of het via ZooEasy doorgeven van aan- en afvoermeldingen en geboorteberichten, die dan rechtstreeks verwerkt worden in het I&R systeem van de RVO. Zo maken we ZooEasy ook voor kinderboerderijen dé plek waar alles bij elkaar komt. Registratie, administratie en documentatie.      

Al deze features maken natuurlijk van elke kinderboerderij die ZooEasy gebruikt een winnaar! Maar om de kinderboerderijen die meewerkten aan ons klantonderzoek nog eens extra te bedanken, hebben we maar liefst €250,- verloot onder de deelnemers. Vrij te besteden aan de kinderboerderij. De gelukkige winnaar van dit bedrag is Kinderboerderij Breda-Noord geworden! In de volksmond ook wel bekend als Parkhoeve.

Secretaris Pierre Pattijn van Parkhoeve is blij met het gewonnen bedrag: “Onze kinderboerderij Parkhoeve bevindt zich in het mooiste stukje van Breda, tegen de Vuchtpolder aan. We zitten in een multiculturele wijk, waar we voor alle kinderen een veilige en educatieve plek hebben. Bijvoorbeeld onze waterspeelplaats is in de zomer een heerlijke plek voor alle kinderen om te spetteren en spatteren met water. 

Dat we dit bedrag van ZooEasy nu gewonnen hebben vinden we hartstikke leuk! De € 250,00 kunnen we heel goed gebruiken voor onze nieuw te bouwen quarantaine stal of voor het delen van de weides. Ik ken ZooEasy persoonlijk wel, omdat ik ook gekweekt heb met parkieten en papegaaien. We zijn ook zeker geïnteresseerd om ZooEasy te gebruiken voor onze kinderboerderij.”

 

Wij wensen Parkhoeve heel erg veel succes en plezier met hun prijs. En we hopen natuurlijk nog veel meer kinderboerderijen blij te kunnen maken, met een ZooEasy database speciaal ingericht op alle kinderboerderij-specifieke wensen. Ben je als beheerder of medewerker van een kinderboerderij geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!