ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

‘Maar da’s logisch’

‘Maar da’s logisch’

Datum: september 9, 2021

ZooEasy besteedt veel tijd en aandacht om onze producten continu te optimaliseren. Daarvoor doen we de nodige investeringen. Niet enkel in daadkracht en toewijding aan onze kant, maar ook financieel gezien. We investeren in onder andere infrastructuur zoals netwerkverbindingen, data-opslagruimte en softwaretesters. Meer IT-diensten, meer servers, meer opslagcapaciteit zorgen er allemaal voor dat onze software-omgeving sneller wordt, waarmee onze gebruikers rapper kunnen werken.

Met verbeteringen komen helaas ook kosten. En net als ieder ander bedrijf hebben ook wíj te kampen met inflatie. Echter de voornoemde investeringen hebben er wél toe geleid dat ZooEasy de afgelopen tijd behoorlijk verbeterd is ten opzichte van begin 2020. Met dit in gedachten hebben we besloten dat we het geoorloofd vinden onze tarieven te verhogen. De jaarlijkse onderhoudskosten van bepaalde modules zijn verhoogd, waarbij we onze gebruikers ervan per e-mail zullen berichten. De abonnementstarieven zijn per 1 september 2021 met gemiddeld 4% verhoogd. Onze nieuwe maandtarieven vind je hier.

Met de verhogingen zorgen we ervoor dat we de inflatie bijblijven en onszelf kunnen blijven verbeteren, waarmee we dus ook jou nóg beter van dienst kunnen zijn. Op zijn cruijffiaans gezegd: ‘Elk nadeel heb zijn voordeel.’ ‘Maar da’s logisch!’. De nieuwe tarieven zul je pas gaan betalen op het moment dat je je abonnement verlengt. Mocht je hier vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op!