ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Meer mogelijk met ZooEasy (zomer 2017)

Meer mogelijk met ZooEasy (zomer 2017)

Datum: maart 21, 2017

ZooEasy zit nooit stil. Vanaf aankomende zomer vind je diverse nieuwe functies in ZooEasy. Daardoor heb je nog meer plezier van je online dierenadministratie. We voegen onder andere fokkaarten toe, de mogelijkheid om meer afbeeldingen op te slaan en je krijgt meer inzicht in de bloedverwanten van je dieren. We geven je hier alvast een tipje van de sluier!

Fokkaarten/kweekkaarten

Fokkers die de Stand Alone versie van het programma gebruiken, kennen onze fokkaarten/kweekkaarten als geen ander. Vanaf de zomer voegen we deze ook toe via Rapportages. Maak je eigen fokkaart/kweekkaart, print het uit en hang deze op aan het dierenverblijf. Hier kan je zelf extra aantekeningen opschrijven over het koppel en hun nakomelingen.

Meer afbeeldingen toevoegen

Kan je maar niet kiezen uit de beste foto’s van je dier? Vanaf de zomer kan je bij ieder dier en ieder koppel meerdere afbeeldingen toevoegen. Bij ieder dier selecteer je zelf een standaardfoto die gebruikt wordt op stambomen en andere rapportages. Ook kan je een foto toevoegen bij iedere contactpersoon.

Meer inzicht in bloedverwanten

Bij het tabblad Bloedverwanten heb je straks niet alleen zicht op de ouders, grootouders en kinderen van het dier. Straks kan je hier ook alle (half)broers en (half)zussen vinden, evenals ooms, tantes, neven en nichten.

Nog meer mogelijkheden

Binnenkort vertellen we je hoe jouw programma vanaf de zomer nog meer wordt uitgebreid. Nieuwsgierig? Houd onze blog en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws.