ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Nieuwe ontwikkelingen bij ZooEasy

Nieuwe ontwikkelingen bij ZooEasy

Datum: april 2, 2019

We gaan de functionaliteit van ZooEasy dit jaar verder uitbreiden. Omdat de ontwikkeling en het testen van nieuwe functies tijd kost, doen we dat in drie fases. In de roadmap hieronder zie je welke functies wanneer beschikbaar komen.

Verbeteringen en nieuwe functies

We gaan verschillende verbeteringen doorvoeren, zoals een beveiligingsupdate en een vernieuwde back-up functie. Op verzoek van diverse fokkers gaan we het chipnummer toevoegen aan de basisgegevens van het dier en staat ‘gecastreerd’ los van het geslacht van het dier. Een van de nieuwe functies wordt de mean kinship berekening (gemiddelde verwantschapsberekening). Hiermee kun je zien hoe het dier in relatie staat tot de gehele populatie.

Gelijktrekken met stand alone

Andere nieuwe functies zijn al bekend bij de fokkers die nu de stand alone versie gebruiken. Zo wordt het voor hen dit voorjaar al mogelijk om over te stappen zonder dataverlies. Verder wordt er een kasboek toegevoegd, kan je metingen noteren en andere gebeurtenissen registreren in het logboek. Je herkent al deze functies aan de blauwe kleur in de roadmap.

Onder voorbehoud

De inhoud van de roadmap is wel onder voorbehoud en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. We werken er achter de schermen hard aan om de nieuwe functionaliteiten uit te rollen. Je hoeft niets te doen om de verbeterde en nieuwe functies te gebruiken; deze worden automatisch toegevoegd aan je database zodra ze klaar zijn.