ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

On the road again!

On the road again!

Datum: september 9, 2021

Misschien had je het al gemerkt tijdens je (geplande) zomertripje, maar niemand vindt het fijn de weg kwijt te raken! Daarom maken we steeds vaker grif gebruik van TomTom’s, routeplanners en navigatiesystemen. We vertrouwen op onze online agenda’s en de blikken stemmen die voortschellen uit onze slimme telefoons óf laten ons simpelweg de weg door iemand wijzen. 

ZooEasy wijst onze gebruikers ook graag de weg. Daarom heeft ons ontwikkelteam vorig jaar de ‘roadmap’ geïntroduceerd, die je op onze site kon downloaden.
Hierin kon je de verbeteringen voor de ZooEasy applicatie en ZooEasy website inzien. Daarnaast kon je er de geplande verbeteringen en toekomstige uitbreiding(en) van de functionaliteiten terugvinden. Kortom een handige ‘routekaart’ voor wat er was verbeterd en wat er op de planning stond.

Uiteraard gaat ook ZooEasy met zijn tijd mee. Nu de TomTom ver achter ons ligt en Google Maps niet langer verlangt dat je een routekaart download, kunnen ook wíj niet achterblijven. Daarom publiceren we de ‘roadmap’ voortaan direct op de ZooEasy website. Zo kunnen we de aanpassingen die ons ontwikkelteam heeft doorgevoerd en wíl doorvoeren direct aan je communiceren, waardoor je altijd op de juiste weg zit!

Natuurlijk zullen we je ook via al onze andere communicatiekanalen op de hoogte brengen zodra de inhoud van een nieuwe versie is vastgesteld of van bijvoorbeeld de datum wanneer onze nieuwste release wordt uitgebracht. Bij ZooEasy weet je altijd waar je aan toe bent! Je zult tijdig weten wanneer er weer een nieuwe versie wordt uitgebracht én welke mogelijkheden er beschikbaar zullen komen. Maar mocht je dat gemist hebben, kun je altijd uitwijken naar onze ‘roadmap’ en mis je nooit een afslag meer!
On the road again…

De roadmap met de nieuwste aanpassingen kun je voortaan vinden via de volgende link: https://www.zooeasy.nl/roadmap/.