ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Project automatische VFR controle = GO!

Project automatische VFR controle = GO!

Datum: mei 22, 2024

Onlangs hebben we met meerdere van onze klanten contact gehad over de automatische VFR-controle module waar ZooEasy onderzoek naar doet. En we hebben heel goed nieuws: we hebben voldoende toezeggingen behaald om het project door te laten gaan! Dit betekent dat we gaan beginnen met het ontwikkelen van de module.

 

Wat gaat deze module doen?

Met deze module voor automatische VFR (‘fokregels’) controle kunnen verenigingen straks snel en automatisch controleren of gefokte nesten voldoen aan hun fokregels. Dat scheelt heel veel tijd èn scheelt veel risico op menselijke foutjes bij de controle. 

Voor verenigingen waar leden zelf een account hebben en in de ZooEasy database kunnen kijken biedt deze module nog een belangrijk extra voordeel. Zij kunnen met deze module namelijk straks zelf gemakkelijk een proefnest maken. Hiermee kan bijvoorbeeld een fokker of reu eigenaar met één druk op de knop controleren of het geplande nest voldoet aan de regels uit het fokreglement van hun vereniging. Wel zo handig, en geen risico meer op een ongewenste overtreding van het VFR!

 

Ook interesse in deze module?

Wil jullie vereniging meedoen en straks ook van de module gebruikmaken? Neem dan snel contact op! Dan kunnen we een presentatie met meer informatie verzorgen, of direct een offerte opstellen. Voor verenigingen die vóór 1 juli 2024 akkoord geven, geldt een speciale aanbieding voor drie jaar gebruik; met deze aanbieding krijgt de vereniging één jaar gebruik van de module gratis!

Daarnaast kunnen de verenigingen die nog voor 1 juli 2024 instappen iemand aanleveren voor in de klankbordgroep, om mee te denken met de ontwikkeling en inrichting van de module. De deelnemers van de klankbordgroep zullen de module ook gaan testen. 

Wij zijn heel blij met dit goede nieuws en kunnen niet wachten om te gaan beginnen!

Meer weten over de mogelijkheden van deze module? Lees hier alvast iets meer of neem contact met ons op!