ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Registratiezucht

Registratiezucht

Datum: september 9, 2021

Nederland is een echt administratieland. Stiekem moeten we toegeven dat we het eigenlijk heel prettig vinden om alles van onszelf en onze directe omgeving te registreren. Of het nu gaat om ons dieet, onze werkurenregistratie of onze slaapuren. Voor alles hebben wij een administratie, zelfs onze hond heeft zijn eigen verplichte paspoort. Stappentellers, Google Smartwatches, vaccinatiepaspoorten, niets is ons te gek. Gele boekjes alom, we draaien er onze hand niet voor om álles te registreren.

Een ziekte is nooit leuk om te registreren maar zeker niet onbelangrijk. Niet enkel voor onszelf, maar ook voor onze dieren. ZooEasy is dé standaard voor alles wat met dierenregistratie te maken heeft. Vanzelfsprekend ben je al vertrouwd met onze standaard functionaliteiten. Daarom lichten we zo nu en dan de wat minder bekende functionaliteiten uit. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om extra informatie aan een dier toe te voegen. 

Ziekten zoals onder andere epilepsie of heupdysplasie (HD) kunnen met onze software worden bijgehouden én aan een dier worden toegevoegd. Voorkomen begint met registreren. Daarom is het van uiterste belang deze ziekteverschijnselen op een juiste manier te registreren. De registratie kan hiermee hopelijk bijdragen deze erfelijke gebreken in de toekomst te voorkomen. Hoe kun je extra informatie zoals bijvoorbeeld een ziekte aan een dier toevoegen? Deze video legt dat uit.