ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Reminder: gratis ZooEasy Webinar wijzigingen module Import Raad van Beheer!

Reminder: gratis ZooEasy Webinar wijzigingen module Import Raad van Beheer!

Datum: september 8, 2021

Zoals je na alle informatie waarschijnlijk bekend is, heeft De Raad van Beheer (RvB) onlangs wijzigingen doorgevoerd. Deze hadden o.a. betrekking op de gegevensverstrekking van de nestgegevens, gezondheidsonderzoeken en wijzigingen om deze modificaties zó door te voeren dat die in samenhang met de ZooEasy-software zijn. 

De RvB heeft inmiddels alle bevindingen opgelost. Het is dus vanaf nu weer mogelijk bestanden te importeren! Dat houdt in dat je weer volop gebruik kunt maken van onze module.

De module Import Raad van Beheer zorgt er voor dat je niet meer handmatig de gedownloade gegevens hoeft in te voeren. De module houdt alle wijzigingen bij en zorgt voor een directe overzetting van de gegevens. Dus laat het handmatig overzetten van je gegevens uit het Darwin-systeem in het Darwin-tijdperk en stap in de toekomst!

Om onze gebruikers van alle wijzigingen op de hoogte te brengen heeft ZooEasy een gratis Webinar georganiseerd. Je kunt je nog aanmelden om gebruik te maken van onze gratis uitleg en tips! Heb je de module nog niet aangeschaft maar ben je dit wel van plan? Ook dan mag je je kosteloos aanmelden voor onze Webinar.

De ‘ZooEasy Webinar import RvB module AGV wijzigingen project IT4Dogs’ is op:
Woensdag 15 september 2021 van 19:30 tot 20:30 uur.

Hier kun je je inschrijven voor de Webinar

De Webinar zal via Microsoft Teams bijgewoond kunnen worden, hiervoor heb je geen Teams nodig. Je kan via je browser ook deelnemen.