ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Roadmap ZooEasy voor 2020

Roadmap ZooEasy voor 2020

Datum: januari 24, 2020

Het ZooEasy ontwikkelteam heeft een Roadmap met verbeteringen voor de ZooEasy applicatie en de ZooEasy website ontwikkeld. In de Roadmap benoemen we de verbeteringen die we in kwartaal 1 en 2 van 2020 gaan doorvoeren. Functionaliteiten worden uitgebreid en het gebruiksgemak wordt verbeterd.

 

Geplande verbeteringen

Het eerste kwartaal van 2020 gaan we ons voornamelijk richten op het verbeteren van het gebruiksgemak. In het tweede kwartaal willen we functionaliteiten gaan uitbreiden. We gaan een kasboek toevoegen, waarmee inkomsten en uitgaven geregistreerd kunnen worden. Een andere functionaliteit is het tonen van een berekening per dier die laat zien uit hoeveel complete generaties de stamboom van het dier bestaat. Als laatst wordt er straks een berekening getoond bij een dier van het aantal equivalente complete generaties (ECG).

Download de Roadmap met alle geplande verbeteringen.

Ontwikkelteam

Het ZooEasy ontwikkelteam is altijd bezig om te kijken waar de applicatie en de website kan worden verbeterd en deze verbeteringen ook door te voeren. Helaas was de bezetting van het ontwikkelteam in 2019 te laag. Hierdoor konden we de geplande verbeteringen niet doorvoeren dat jaar. Gelukkig hebben wij nu weer een volledige bezetting en gaan we aan de slag!