ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Update ZooEasy – Sneak Preview!

Update ZooEasy – Sneak Preview!

Datum: augustus 19, 2017

Aanstaande maandag krijgt ZooEasy een update met diverse nieuwe functies. Wij zetten de laatste puntjes op de i terwijl jij nu over drie van de nieuwe opties alvast wat meer kan lezen!

Meer afbeeldingen toevoegen

Vanaf deze update van ZooEasy is het mogelijk om meer afbeeldingen toe te voegen. Je kan nu per dier een fotogalerij aanmaken. Je kiest één foto als standaardfoto. Deze standaardfoto is de foto die bijvoorbeeld wordt weergegeven zal worden op de stamboom en bij andere rapportages. Maar dit is niet alleen voor een specifiek dier, maar ook voor combinaties. Je zou dus nu bijvoorbeeld foto’s van de gelukkige ouders kunnen toevoegen. En mocht je vergeten hoe een contact er ook alweer uitzag? Je kan nu ook voor je contacten een afbeelding toevoegen.

Voorouders

Meer inzicht in bloedverwanten

(Oud-)Gebruikers van ZooEasy Stand Alone zijn al gewend meer inzicht te hebben in de bloedverwanten. Buiten de grootouders, ouders en kinderen is het nu ook mogelijk om na de update alle voorouders in te zien. Of misschien wil je wel weten of wie er (half)broers en zusters zijn. Daarnaast is het mogelijk om van deze nakomelingen een specifieke extra veld categorie te laten zien. Heb je bijvoorbeeld een bestand met honden, dan is het nu mogelijk om de HD resultaten te laten zien.

Prive opmerkingen

Niet publieke opmerkingen en bijlagen

Voor beheerders van databases met meerdere gebruikers is het nu mogelijk om opmerkingen en/of bijlagen te registreren als “niet publiek”. Op deze manier kan je bepaalde zaken in ZooEasy vastleggen die je mogelijk (nog) niet wilt delen met je gebruikers. Of misschien moet je voor dat dier nog iets uitzoeken, dan kan je daar voor jezelf een herinnering plaatsen.