ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Strategische samenwerking Anymal en ZooEasy

Strategische samenwerking Anymal en ZooEasy

Datum: november 30, 2023

Anymal en ZooEasy slaan hun handen ineen. Dit om dierhouders in de sector nog beter te bedienen. Beide organisaties zijn bekend in de wereld van de dierhouderij. Beide organisaties bedienen fokkers, hobbydierhouders en relevante organisaties. Door deze samenwerking wordt deze positie verder versterkt. Hiermee kunnen klantwensen op het gebied van diergezondheid en dierwelzijn nog beter worden ingevuld.

 

Bredere beschikbaarheid van diergegevens voor klanten

ZooEasy voorziet klanten als stamboeken en fokkers van software, waarin in afstammingsgegevens, berekeningen en (gezondheids-)uitslagen staan. Anymal is marktleider met dé app voor hobbydieren registratie. De samenwerking zal leiden tot een bredere beschikbaarheid van diergegevens voor klanten. Anymal en ZooEasy bedienen alle diersoorten; van paard tot zebravink. Niet alleen met data, maar van inteelberekening tot diagnostiek. De Anymal App is wereldwijd beschikbaar in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. ZooEasy sluit hier goed op aan doordat ze wereldwijd actief zijn in meer dan 80 verschillende landen.

 

Invulling geven aan groeiambities

Erik Reudink, CEO van ZooEasy zegt: “Er is een groeiende vraag naar een onafhankelijke mobiele app voor ZooEasy gebruikers, die hebben we in de samenwerking met Anymal als onderdeel van GD Group gevonden om onze internationale ambities te verwezenlijken.” Emiel Schiphorst, directielid Anymal BV, vult aan: “Deze samenwerking zal de eindgebruiker verrijken met meer diergezondheids- en welzijnsinformatie waar we als bedrijf naar op zoek zijn. Tevens kunnen we hiermee ook invulling geven aan de groeiambities. Op dit moment bedienen we bijna 20.000 actieve gebruikers met ruim 75.000 dierprofielen. In 2025 willen we de grens van 100.000 dierprofielen passeren waarmee we als onafhankelijke app hobbyhouders voorzien van alle relevante informatie.”