ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Toevoegen dieren vanuit de stamboom

Toevoegen dieren vanuit de stamboom

Datum: april 2, 2020

In de Roadmap heb je de ontwikkeling ‘vanuit de stamboom eenvoudig dieren kunnen toevoegen om ontbrekende voorouders snel in te voeren’ al zien staan. Die ontwikkeling hebben we afgerond en is sinds vorige maand mogelijk. Je kunt nu via de stamboom dieren toevoegen. Op deze manier kun je ontbrekende dieren sneller selecteren en worden ze aan de stamboom toegevoegd. Een mooie ontwikkeling!

Efficiënter werken

Het probleem was dat je heen en weer moest tussen je lijst met dieren en de stamboom, om de ontbrekende dieren toe te voegen. Dat was niet efficiënt. Dankzij de nieuwe ontwikkeling hoef je niet eerst terug naar de lijst met dieren om de ontbrekende dieren te zoeken. Je kunt het nu dus direct toevoegen via de stamboom. Hierdoor kun je sneller je stamboom compleet maken en de ontbrekende gegevens aanvullen.

Hoe werkt het?

Hieronder zie je hoe een stamboom eruit kan zien. Om een dier toe te voegen aan je stamboom druk je op +. Wil je een dier uit de lijst met dieren selecteren, dan druk je op … Je kunt nu in de lijst met dieren zoeken en het ontbrekende dier toevoegen. Makkelijk, snel en efficiënt.