ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Update ZooEasy

Update ZooEasy

Datum: oktober 26, 2015

ZooEasy krijgt binnenkort een update. Hierin hebben we aantal verbeteringen toegepast. Daarom kan je op donderdag 29 oktober niet inloggen tussen 7 en 10 uur ‘s morgens. Hierover krijgt iedereen die ZooEasy gebruikt nog een persoonlijk bericht per e-mail. Als je ZooEasy gebruikt, worden de updates automatisch doorgevoerd. Sommige functies zijn automatisch toegevoegd aan je database. Voor andere functies is het nodig om zelf nog iets in te stellen. Daarvoor sturen we een praktisch stappenplan toe.

 

Nieuwe mogelijkheden

Met de nieuwe update hebben we een paar nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan het programma. Dit zijn onder andere:

  • Via een (proef)stamboom of via het menu Verslagen kan je nu rechtstreeks een rapport maken, waarin op basis van een zelfgemaakt sjabloon gegevens worden ingevuld. Als je eerder al een sjabloon had gemaakt, kan je deze nu makkelijker selecteren en je gegevens direct opslaan of afdrukken in de gewenste lay-out.
  • Via de importfunctie kan je nu ook keurmeesters importeren. Handig voor het overzicht van je wedstrijdverslagen.
  • ZooEasy is nu ook beschikbaar in het Italiaans. Dat was mede te danken aan een van onze nieuwe klanten uit Italië, die ons heeft geholpen met de vertalingen.

 

Gebruiksvriendelijkheid voor mobiele apparaten

Ook is ZooEasy gebruiksvriendelijker gemaakt voor iedereen die inlogt via een smartphone of tablet. Eerder was het zo dat je voor verschillende functies een toetsencombinatie zoals CTRL en een tweede toets moest intoetsen. Dat is onhandig met een tablet of smartphone. Daarom hebben we nu zo veel mogelijk van deze functies vervangen met icoontjes. Daarnaast hebben we ook diverse aanpassingen gedaan, zodat ZooEasy prettiger werkt op Chrome en Safari.

 

Optimalisatie rondom Raad van Beheer (honden)

We hebben twee belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de Raad van Beheer Importmodule. Deze module kan alleen gebruikt worden als je honden registreert in je administratie. Via de Raad van Beheer (RvB) importmodule en het bestand met aangevraagde stambomen kan je pups toevoegen aan de administratie. De nestgerelateerde informatie van de RvB werd standaard aan de opmerkingen van een nest toegevoegd. Deze informatie kan nu toegevoegd worden aan de extra veldinformatie van het nest. Na de update kan je dit zelf instellen als je hier gebruik van wilt maken.

 

Handleidingen en stappenplan

Als je ZooEasy gebruikt, ontvang je van ons binnenkort een e-mail met de releasenotes van versie 2.4.00. Hierin lees je welke functies we hebben veranderd, toegevoegd en verbeterd. Hierin vind je ook een handige stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van de nieuwe mogelijkheden.