ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

ZooEasy verlaagt prijzen

ZooEasy verlaagt prijzen

Datum: april 8, 2016

Verlaagde prijzen op verzoek van onze eigen klanten

Sinds kort zijn de prijzen voor ZooEasy verlaagd. Dat is goed nieuws voor al onze huidige klanten en voor iedereen die het programma wil gaan gebruiken. De prijsverlaging is een reactie op de enquête die we steekproefsgewijs onder onze klanten hebben uitgevoerd.

Enquête ZooEasy

In maart 2016 hielden we een onderzoek om te peilen wat onze klanten van ZooEasy vinden. Daar hebben we ongeveer 500 reacties op gehad. Uit de enquête kwam veel positief nieuws. Zo vinden steeds meer klanten het prettig om alle gegevens van hun dieren online bij te houden. Ook vinden zij ZooEasy gemakkelijk te gebruiken. Als enige minpunt werd aangegeven dat de oorspronkelijke prijs van 96 euro per jaar te hoog was. Daarom hebben we verder onderzoek gedaan om te kijken tot hoever we de prijs kunnen verlagen, zodat ZooEasy toegankelijk wordt voor fokkers van alle diersoorten: van muizenfokkers tot beheerders van runderstamboeken.

Nieuwe prijzen

De nieuwe prijzen van ZooEasy zijn ingegaan per 8 april 2016. Daarmee wordt het tarief voor iemand die het programma alleen gebruikt tot de helft goedkoper! De nieuwe prijs geldt ook voor onze huidige klanten. Zij gaan automatisch over op de nieuwe verlaagde tarieven als hun nieuwe abonnement ingaat. Bekijk de prijzentabel op de website om te zien hoeveel je kan besparen op je maandelijkse of jaarlijkse abonnement van ZooEasy.