Er staan dieren in de lijst die allemaal zijn overleden maar waarvan ik nog wel de eigenaar ben. Hoe krijg ik deze uit de lijst?

Het stappenplan is als volgt:

Dit kan op 2 manieren:

Optie 1:
1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Instellingen
3. Klik op het sub tabblad Dier instellingen
4. Klik op de knop Aanpassen overleden dieren

Bij deze optie wordt de eigenaar bij alle overleden dieren verwijderd waardoor overleden dieren niet meer in de lijst met eigen dieren komen.

Optie 2:
1. Klik het menu Mijn account
2. Vink de opties ‘Toon eigen dieren’ en ‘Toon standaard de overleden dieren niet’ aan
3. Klik op Bewaren

Bij deze optie worden de overleden dieren niet getoond in de lijst met eigen dieren.