Hoe exporteer ik de dieren/uitslagen/contacten naar Excel?

Het stappenplan is als volgt:

De export van data uit de database gaat voor alle relevante menus hetzelfde. Als voorbeeld exporteer ik de gegevens van de dieren.

1. Klik het menu Verslagen
2. Klik op de link Exporteren dieren
3. Klik op de knop OK als je het bestand meteen in Excel wilt openen of klik anders op de optie Bestand opslaan en daarna op de knop OK

De exportbestanden worden opgeleverd als een csv-bestand met een puntkomma als veldscheidingsteken. De links Exporteren contacten (Davilex Club) (Populatie analyse) en Exporteren dieren (Populatie analyse) worden apart behandeld.