Hoe kan ik alleen mijn eigen dieren in de dierenlijst zien?

Het stappenplan is als volgt:

We gaan ZooEasy zo instellen dat je in de dierenlijst alleen je eigen dieren ziet. Hiervoor moet je wel bij die dieren als eigenaar staan geregistreerd. Vervolgens moet het account gekoppeld zijn aan je contactnummer:
1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Accounts
3. Klik op het tabblad Lijst en klik op je eigen E-mail adres
4. Klik op de knop […] achter Nummer en selecteer je eigen naam
5. Klik op Bewaren
6. Klik het menu Mijn account
7. Zet een vinkje bij Toon eigen dieren en evt. bij Toon eigen combinaties
8. Klik op Bewaren
9. Log uit bij ZooEasy en log weer in bij ZooEasy

Deze instelling is alleen voor je eigen account. Als je gebruikers hebt dan kunnen ze dus ook kiezen om dit in te stellen. Maar het zal dus niet voor hen zo ingesteld zijn als je het voor jezelf hebt ingesteld.

De uitleg is bedoeld voor het niveau: Starter

Trefwoorden:

In bezit,