Hoe kan ik de mean kinship waarde berekenen voor een proefnest?

Het stappenplan is als volgt:

1. Klik het menu Combinaties
2. Klik op Proef combinatie. Aangezien er nog maar 1 ouderpaar is ingevoerd nemen we als voorbeeld een fictieve combinatie van moeder en zoon.
3. Klik op de knop […] naast Man en selecteer 0003 als de vader
4. Herhaal dit voor Vrouw met registratienummer 0002
5. Eventueel kun je het aantal generaties beperken in het veld Beperkt tot
Er zijn nog geen voorouders in de database ingevoerd dus het aantal generaties voorouders is nu nog beperkt tot 1. De generatie van het fictieve jong = 0, van de ouders = 1, enzovoort
6. Klik op de knop Bereken MK% voor de Mean Kinship waarde