Hoe kan ik een stamboom importeren welke door een andere ZooEasy gebruiker is geexporteerd?

Het stappenplan is als volgt:

Het importeren van een bestand met 1 of meerdere stambomen gaat als volgt:
1. Zoek het gewenste bestand pedigree_<registratienummer>.zoo (stamboom van een enkel dier) of pedigree.zoo (meerdere stambomen in 1 bestand) op je PC
2. Sleep het bestand naar het ZooEasy venster

Als in ZooEasy de melding verschijnt ‘Plaats het bestand hier’, dan kun je de muis loslaten en wordt het importscherm getoond. Rechtsonder zijn de knoppen Import en Test Import nu actief.

3. Klik op de knop Import om de stamboom of stambomen te importeren