Hoe kan ik extra informatie opslaan?

Het stappenplan is als volgt:

Deze uitleg is bedoeld om extra informatie aan een dier toe te kunnen voegen. De extra informatie aan een contact of combinatie toevoegen kent dezelfde werkwijze.
1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Basistabellen
3. Klik op de drop down box Contact categorieën en selecteer Extra velden categorieën dieren
4. Klik op Toevoegen
5. Vul de volgende informatie in:
Omschrijving = Gezondheid
Positie = 1
6. Klik op Bewaren

We willen heupdysplacie (HD) gaan bijhouden van onze dieren. Dit zijn standaard waarden die we uit een dropdown box willen kiezen:
7. Klik op Extra velden dieren
8. Klik op Toevoegen
9. Vul de volgende informatie in:
Omschrijving = HD
Categorie = Gezondheid
Opties = HD A;HD B;HD C;HD D;
Positie = 1
10. Klik op Bewaren

Voor Single Users worden de velden nu automatisch zichtbaar. De andere gebruikers moeten nog een paar extra stappen doen om de velden voor henzelf en de gebruikers zichtbaar te maken:
11. Klik het menu Beheer
12. Klik op het tabblad Basistabellen
13. Selecteer Rollen
14. Selecteer je eigen rol
15. Klik op de 2e rij op het tabblad Extra velden
16. Zorg dat de volgende vinkjes aan staan:
✔ Toon tabblad Extra velden
✔ Toon tabblad Extra veld categorie Gezondheid
Toon Wijz.
HD ✔ ✔
17. Klik op Bewaren
Je moet eerst uitloggen en weer inloggen voordat je de wijziging bij jezelf ziet. Als je nu naar het dier gaat zal je het extra veld kunnen zien.