Hoe kan ik zien hoeveel dieren een contact heeft (gefokt)?

Het stappenplan is als volgt:

Het aantal gefokte of eigen dieren kan als volgt worden geraadpleegd:
1. Klik het menu Dieren
2. Klik op de drop down box waarin Naam staat en selecteer Uitgebreid zoeken
3. Klik op de knop […] bij Fokker of Eigenaar
4. Zoek en selecteer het gewenste contact
5. Klik het vinkje aan voor Aantal zoekresultaten
6. Klik Toon zoekresultaten

Afhankelijk van je keuze voor fokker of eigenaar wordt het desbetreffende aantal dieren getoond. NB: Als je Fokker en Eigenaar beide aanvinkt krijg je het aantal dieren te zien die gefokt zijn EN in eigendom zijn van het contact, niet die gefokt OF in eigendom zijn.

Een lijst van gefokte en/of eigen dieren kan als volgt worden opgehaald:
1. Klik het menu Contacten
2. Zoek en selecteer het gewenste contact
3. Klik op het tabblad Dieren
4.a. Klik op het tabblad Alle dieren om alle dieren te zien die gefokt en/of in eigendom zijn
4.b. Klik op het tabblad Gefokte dieren om alleen de dieren te zien waar het contact als fokker staat geregistreerd
4.c. Klik op het tabblad Eigen dieren om alleen de dieren te zien waarvan het contact als eigenaar staat geregistreerd