Hoe stel ik in wie toestemming heeft om wat te zien?

Het stappenplan is als volgt:

Als voorbeeld gaan we het menu Combinaties verbergen voor een lees account rol. Eerst log ik in als de gebruiker zelf met het lees account, het menu Combinaties is nog zichtbaar.

Nu log ik in als beheerder:
1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Basistabellen
3. Klik op de drop down box Contact categorieën en selecteer Rollen
4. Selecteer de rol van een type lees account dat je wilt aanpassen
5. Klik in de eerste rij op het tabblad Combinaties
6. Haal het vinkje weg bij Toon Menu Combinaties
7. Klik op Bewaren

Log uit en log in met een account wat aan dit type lees account rol is gekoppeld. Het menu Combinaties wordt nu niet meer getoond.