Hoe verander ik de verwantschapsmatrix in een fok advies matrix?

Het stappenplan is als volgt:

1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Instellingen
3. Klik op het tabblad Fok advies matrix
4. Klik op de optie Fok advies matrix
Er verschijnt een tabel waarin de grenswaarden voor tot maximaal 7 gewenste geschiktheidscategorieën voor fokken kunnen worden gedefinieerd. De waarden die hierin moeten worden gezet moeten van 0.00 tot 200.00 worden opgevoerd, steeds met twee cijfers achter de punt (een komma werkt hier niet). De ondergrens van de eerste categorie staat al op zijn plek.
5. Vul de volgende informatie in:
Onder Te gebruiken tekens: ++
Onder <=: 9.99
Als je dit invoerveld verlaat wordt de ondergrens van de volgende categorie al automatisch gevuld.
6. Herhaal dit voor:
+ met 14.99
+- met 29.99
– met 99.99
en tenslotte voor
— (twee mintekens) met 200
De invulvelden van de onderste twee rijen zijn nu grijsgekleurd ten teken dat we nu klaar zijn met de specificatie van de categorieën.
7. Klik op Bewaren

Nu kunnen we voor een aantal mannelijke en vrouwelijke dieren voor alle mogelijke combinaties van deze dieren de matrix gaan berekenen:
8. Klik het menu Verslagen
9. Klik op het tabblad Fok advies matrix
10. Klik op de knop […] naast het veld (0) Geselecteerde mannen
11. Selecteer een dier uit de lijst
12. Klik op Selecteer Dieren
13. Herhaal 11. en 12. ten minste nog een keer
14. Klik op de knop […] naast het veld (0) Geselecteerde vrouwen
15. Selecteer ten minste twee dieren zoals bij 11. en 12.
16. Klik op Tonen fok advies matrix”