Hoe voeg ik een wedstrijduitslag toe bij een dier?

Het stappenplan is als volgt:

1. Klik het menu Uitslagen
2. Klik op Toevoegen
Eerst voegen we een nieuwe show toe:
3. Vul de volgende informatie in:
Klik op de drop down box Categorie en selecteer Show – Clubmatch
Beschrijving: = Nationaal Kampioenschap
Plaats: = AMSTERDAM
Datum: = 28-08-2019
4. Klik op Bewaren
Nu kunnen we dieren aan het evenement toevoegen.
5. Klik op Toevoegen dier
6. Klik op de knop […] rechts van Dier:
7. Selecteer een dier uit de lijst
8. Klik op de knop […] rechts van Keurmeester 1
9. Selecteer een keurmeester uit de lijst met contactpersonen
10. Klik op Bewaren

Nu kunnen de overige gegevens van de uitslag voor dit dier worden ingevoerd, zoals scores en op de verschillende tabbladen ook bijlagen, foto’s en opmerkingen. Voor dit voorbeeld hebben we maar een enkel criterium gedefinieerd:
11. Klik op de drop down box Beoordeling en selecteer een score
12. Klik op Bewaren
De Wedstrijduitslag van het zojuist toegevoegde dier verschijnt in de lijst.
Herhaal stappen 5 t/m 12 voor eventuele andere dieren.