Wat betekent het veld Geregistreerd?

Het stappenplan is als volgt:

Dit veld is bedoeld voor organisaties die dieren pas officieel in een stamboek opnemen als die voldoen aan een aantal criteria. Als je het veld niet gebruikt kun je dit uitzetten.

Het al dan niet tonen van schermonderdelen wordt aangestuurd door de rolinstellingen. Het uitzetten van het veld Geregistreerd voor een rol gaat als volgt:

1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Basistabellen
3. Klik op de dropdown box Contact categorieën en selecteer Rollen
4. Selecteer de rol waarvoor je het veld Geregistreerd uit wil zetten
5. Klik op de 1e rij op het tabblad Dieren
6. Klik op de 2e rij op het tabblad Basisgegevens
7. Klik de twee vinkjes uit voor Geregistreerd
8. Klik op Bewaren

Herhaal dit voor alle rollen.

Deze uitleg moet je eerst gelezen hebben: