Bestand voor project Inteelt en Verwantschap

 55,00 incl. 21% BTW

Lever het bestand van je eigen database aan voor deelname aan het project Inteelt en Verwantschap.

Categorie:

Hondenverenigingen die mee willen doen aan het project Inteelt en Verwantschap kunnen met deze module de gegevens uit ZooEasy aanleveren. Wij zorgen er eenmalig voor dat de beheerder een bestand zelf kan opvragen via ZooEasy dat voldoet aan de eisen van het onderzoek.

Het is van belang dat de beheerder eerst contact legt met de Raad van Beheer voor deelname aan dit onderzoek. Pas als dat is geregeld, kan de module worden aangeschaft en de werkzaamheden in gang worden gezet voor oplevering van het bestand.

In de administratie worden 3 opdrachten klaargezet voor de beheerder. Aan de hand van een stappenplan wat na de aanschaf aan de beheerder ter beschikking gesteld wordt, kan de beheerder zelf het bestand maken wat aan de Raad van Beheer opgestuurd moet worden.

Als extra dienst kan ZooEasy het bestand ook klaarzetten en aanbieden aan de beheerder. Hiervoor wordt 3 uur meerwerk in rekening gebracht wat met deze link besteld kan worden: https://www.zooeasy.nl/webwinkel/diensten/maatwerk-per-uur/

Indien in de administratie van de klant verschillende rassen bijgehouden worden, raden wij aan om contact op te nemen met de helpdesk voordat deze module aanschaft wordt.