Dekaanvraag

 525,00 incl. 21% BTW

Is er geen inzicht in de status en procedure van een dekaanvraag binnen je organisatie? Met de module Dekaanvraag maak je dit transparant voor zowel een aanvrager van een dekking als beoordelaar van een commissie. Voordeel is dat elke betrokkene hiermee een eenduidige beeld van de status krijgt in het proces. Ook weet de beoordelaar exact welke handeling uitgevoerd moet worden in een processtap van de beoordeling. De module volgt de vooraf afgesproken processtappen. Bij een statuswijziging worden zowel de aanvrager als beoordelaar automatisch via een E-mail hierover geïnformeerd.

Categorie:

Bij wie is de module al in gebruik?

De module is o.a. in gebruik bij de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen (NVSW). Door deze module is het gehele proces van de dekaanvraag nu inzichtelijk voor alle betrokkenen. Ook weet elke betrokkene exact welke handelingen hij of zij moet uitvoeren per processtap van een dekaanvraag. Geen losse papieren of E-mails meer, maar een duidelijk inzicht voor elke betrokkene.

Wat moet ik er voor doen om de module in gebruik te nemen?

Belangrijk is dat je vooraf de processtappen en handelingen per processtap inzichtelijk hebt gemaakt voor je organisatie. Daarna kun je de module aanschaffen en contact met ons opnemen voor de inrichting.

Wat zijn de overige kosten voor deze module?

Inrichting (eenmalig) € 205,-
Jaarlijkse onderhoudskosten € 132,-