I&R (Identificatie en Registratie)

 525,00 incl. 21% BTW

Moeten leden van je organisatie mutaties van dieren, zoals geboorte en overlijden op meerdere plekken invoeren? Met de module I&R worden mutaties rechtstreeks van ZooEasy in het I&R systeem gewijzigd. Daarnaast kun je de meldingen van aan- en verkoop van dieren ook via deze module rechtstreeks doorgeven aan het I&R systeem. Hiermee voorkom dat leden op verschillende plekken gegevens invoeren wat leidt tot dubbele handelingen en het niet accuraat invullen van gegevens, waardoor administraties verschillen.

Categorie:

Bij wie is de module al in gebruik?

De module is o.a. in gebruik bij de Landelijke Fokkersclub van Nederlandse Landgeiten (LFNL). Met deze module kunnen leden hun geboren dieren via ZooEasy invoeren en wordt de geboorte automatisch doorgevoerd in het I&R systeem. Leden kunnen daarnaast zelf de aan- en verkoop en de sterfte van dieren opgeven. Alle wijzigingen worden automatisch gemeld in het I&R systeem. Leden kunnen zelf aangeven gebruik te willen maken van de koppeling, het is dus geen verplichting voor leden.

Wat moet ik er voor doen om de module in gebruik te nemen?

Je kunt de module aanschaffen en contact met ons opnemen voor de inrichting. Daarna kunnen leden de koppeling met het I&R systeem maken. 

Wat zijn de overige kosten voor deze module?

Inrichting (eenmalig) € 195,-
Jaarlijkse onderhoudskosten € 132,-