Wachtlijst

 525,00 incl. 21% BTW

Kost het bijhouden van de wachtlijsten veel tijd? Met de module Wachtlijst maak je de wachtlijsten binnen je organisatie inzichtelijk voor alle betrokkenen. Je geeft informatie over de hoeveelheid geboren dieren en de wachttijden makkelijk door aan alle aanvragers. Alle gegevens staan op 1 plek, dat maakt de wachtlijst transparant en overzichtelijk. Nog een voordeel is dat je met de module fokkers en aanvragers eenvoudig met elkaar in contact brengt. Aanvragers worden aan je wachtlijsten toegevoegd met hun voorkeur voor ras, geslacht en kleur, daarnaast kunnen ze aangeven wanneer ze in aanmerking willen komen voor een dier. Zo verbind je de juiste mensen met elkaar.

Categorie:

Bij wie is de module al in gebruik?

De module is o.a. in gebruik bij de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen (NVSW). Door deze module worden aanvragers in de wachtlijst automatisch geïnformeerd via de E-mail dat er dieren zijn geboren en dat hun positie is veranderd in de wachtlijst. Aanvragers hoeven dus niet meer apart contact op te nemen met je organisatie over de status van hun aanvraag, dit scheelt veel communicatie met de aanvragers!

Wat moet ik er voor doen om de module in gebruik te nemen?

Belangrijk is dat je weet welke doelgroepen je onderkent voor de aanvragers. Daarna kun je de module aanschaffen en contact met ons opnemen voor de inrichting.

Wat zijn de bijkomende kosten voor deze module?

Inrichting (eenmalig) € 205,-
Jaarlijkse onderhoudskosten € 132,-