Webservices

 315,00 incl. 21% BTW

Wil je de gegevens van ZooEasy kunnen raadplegen op een externe website voor bijvoorbeeld het inschrijven van een keuring, opvragen van contactgegevens of inzicht krijgen welke dieren van welke eigenaar zijn? Met de module Webservices maak je dit mogelijk zonder dat een ZooEasy account nodig is. De gegevens worden via een beveiligde verbinding opgehaald uit ZooEasy en direct getoond op de externe website. Handig als je bijvoorbeeld inschrijvingen voor keuringen via de website van je organisatie wil laten verlopen. De inschrijver kan dan het registratienummer van een dier invullen en hoeft dan alleen nog maar de gegevens te bevestigen. Het voordeel is dat de inschrijver gegevens niet meer handmatig hoeft in te voeren en er zo geen fouten ontstaan. Je bepaalt als beheerder zelf welke gegevens getoond worden op de externe website. Zo voorkom je dat gevoelige informatie inzichtelijk wordt.

Categorie:

Bij wie is de module al in gebruik?

De module is o.a. in gebruik bij de Alpaca Association Benelux. Door deze module verlopen de aanmeldingen van keuringen nu via de website van de organisatie. Ook wordt bij de inschrijving voor een keuring de webservice gebruikt zodat de gegevens van het contact worden opgevraagd en getoond.

Wat moet ik doen om de module te gebruiken?

Bij aanschaf van deze module ontvang je een handleiding en API Key om toegang te krijgen tot je eigen administratie via je website.

Wat zijn de overige kosten voor deze module?

Jaarlijkse onderhoudskosten € 100,20