Hoe importeer ik een database van ZooEasy Stand Alone?

Het stappenplan is als volgt:

Eerst moet je ervoor zorgen dat de database van ZooEasy helemaal leeg is. Als het je niet zelf lukt om alles te verwijderen, neem dan even contact op met de helpdesk via support@zooeasy.com.
1. Open ZooEasy Stand alone
2. Zorg ervoor dat alleen het hoofdmenu zichtbaar is en sluit een eventueel scherm met de knop Afsluiten
3. Klik het menu Bestand
4. Kies Exporteren naar ZooEasy
5. Klik op de knop Exporteren naar ZooEasy
6. Klik op de knop OK
7. Sla het bestand op op een locatie (bijvoorbeeld op het bureaublad)
8. Klik op de knop Afsluiten
Nu ben je weer in het hoofdscherm van ZooEasy Stand alone. Sluit dit programma af. Het exportbestand staat nu op de plek waar je het hebt opgeslagen.

9. Open je browser
10. Ga naar www.zooeasyonline.com en log in
11. Klik het menu Beheer
12. Klik op het tabblad Import
Het tabblad ZooEasy Stand alone staat standaard geselecteerd.

13. Kies als datum opmaak de opmaak van de computer waarop Stand alone geinstalleerd was, voor Nederland is dit altijd DDMMJJJJ
14. Klik op de knop Bestand kiezen en selecteer de map waar je het exportbestand hebt opgeslagen
15. Kies ToOnlineDatabase.zip
16. Klik op de knop Importeren databestanden
17. Klik op de knop OK
Er verschijnt een bericht met het nummer in de wachtrij voor het importeren van het bestand. Lees deze instructies goed door.

18. Klik op de knop OK
Afhankelijk van de hoeveelheid gegevens kan het enige tijd duren voor de import in ZooEasy klaar is. Je krijgt automatisch bericht via de e-mail als het bestand is geimporteerd.