ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Al meer dan 20 jaar de beste keus voor verantwoorde fokkers

ZooEasy is marktleider op het gebied van diermanagementsoftware. Onze ontwikkelaars zijn de kern van het supportteam en zijn de drijvende kracht achter alle verbeteringen.

Over ZooEasy

Missie

Om het voor elke fokker en organisatie op onze planeet mogelijk te maken om gezonde dieren te fokken, rassen in stand te houden en de gezondheid van rassen te verbeteren.

Visie

Fokkers en organisaties wereldwijd helpen om hun fok doelstellingen volledig te realiseren.

ZooEasy is het dier managementprogramma voor verantwoorde fokkers en organisaties. Met ons product houden organisaties, fokkers en kwekers eenvoudig hun administratie bij. Dat leidt tot meer overzicht en vooral inzicht, zodat het eenvoudiger is om je fok resultaten te verbeteren.

Marktleider

ZooEasy is in 1993 opgericht door Erik Reudink. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot marktleider van dier registratiesoftware voor dieren. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland bedienen we wereldwijd onze klanten. ZooEasy is groot geworden door een goede binding met onze klanten. Wij ondersteunen onze klanten met een goede service en uitstekende productondersteuning. Daarnaast ontwikkelen we onze software continu voor nog meer gebruiksgemak.

Online dieradministratie bijhouden

Wij bieden software voor diverse doelgroepen. Of je nu net begint, een (semi)-professionele fokker bent of het beheer voert over de administratie van je gehele vereniging, we hebben altijd een geschikt product. Individuele fokkers kiezen voor een Single User abonnement, waarmee je altijd en overal je dieren online kan registreren. Organisaties kiezen voor ons Multi User of Unlimited abonnement. Het is in gebruik bij verschillende rasverenigingen, stamboeken, kinderboerderijen en scholen. Met het Multi User en Unlimited pakket kunnen meerdere gebruikers tegelijk inloggen op één database. De beheerder is de enige informatie die alles kan inzien, zodat privacygevoelige informatie veilig is afgeschermd voor andere leden. Dit pakket wordt onder andere gebruikt door meerdere organisaties, zie Onze wereldwijde klanten – ZooEasy.

Service en support

Ons team beantwoordt alle vragen over de aanschaf en gebruik van ZooEasy. Omdat onze ontwikkelaars de kern vormen van het supportteam, krijg je direct antwoord van een van onze experts. Ook kan je bij ons online cursussen volgen om het programma nog beter te leren kennen. Heb je vragen, of vind je dat er iets verbeterd kan worden aan ons product? We denken graag mee in oplossingen voor je wensen. Voor organisaties leveren we op aanvraag ook maatwerk. Neem dus gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!