ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.061 | Accounts 9.274 | Dieren 5.820.579

Al meer dan 20 jaar de beste keus voor verantwoorde fokkers

ZooEasy is marktleider op het gebied van diermanagementsoftware. Onze ontwikkelaars zijn de kern van het supportteam en zijn de drijvende kracht achter alle verbeteringen.

Over ZooEasy

ZooEasy is het diermanagementprogramma voor verantwoorde fokkers. Met ons programma houden fokkers eenvoudig hun administratie bij. Dat leidt tot meer overzicht en vooral inzicht, zodat het eenvoudiger is om je fokresultaten te verbeteren.

Marktleider

ZooEasy is in 1993 opgericht door Erik Reudink. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot marktleider van stamboomsoftware voor dieren. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt in binnen- en buitenland. ZooEasy is groot geworden door de goede binding met allerlei dierenfokkers: van vogelkwekers en hondenfokkers tot geiten- en runderstamboeken. Wij ondersteunen al onze klanten met een goede service en uitstekende productondersteuning. Daarnaast ontwikkelen we onze software continu voor nog meer gebruikersgemak voor onze ruim 20.000 actieve gebruikers.

Online dieradministratie bijhouden

Wij bieden software voor alle diersoorten en voor allerlei fokkers. Of je nu net begint, een (semi)-professionele fokker bent of het beheer voert over de administratie van je gehele vereniging, we hebben altijd een geschikt product. Individuele fokkers kiezen voor een Single User abonnement, waarmee je altijd en overal je dieren online kan registreren.

Zakelijke gebruikers kiezen voor ons Multi User of Unlimited abonnement. Het is in gebruik door verschillende rasverenigingen, stamboeken en groene scholen. Met het Multi User en Unlimited pakket kunnen meerdere gebruikers tegelijk inloggen op één database. De beheerder is de enige informatie die alles kan inzien, zodat privacygevoelige informatie veilig is afgeschermd voor andere leden. Dit pakket wordt onder andere gebruikt door de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen (NVSW) en de Landelijke Fokkersclub voor Nederlandse Landgeiten (LFNL).

Service en support

Ons relatief kleine team beantwoordt alle vragen over de aanschaf en gebruik van ZooEasy. Omdat onze ontwikkelaars de kern vormen van het supportteam, krijg je direct antwoord van een van onze experts. Ook kan je bij ons cursussen volgen via Skype, om het programma nog beter te leren kennen. Heb je vragen, of vind je dat er iets verbeterd kan worden aan onze software? We denken graag mee in oplossingen voor je wensen. Voor verenigingen leveren we op aanvraag ook maatwerk. Neem dus gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!