Wat gebeurt er met mijn database als ik stop met ZooEasy?

Het stappenplan is als volgt:

Als je stopt met ZooEasy of je laat het abonnement verlopen, dan wordt de database automatisch na 1 maand verwijderd. Je krijgt altijd bericht als je abonnement is verlopen.
Tip 1: exporteer je gegevens voordat je stopt met ZooEasy. Zo houd je altijd je eigen gegevens.
Tip 2: is je account per ongeluk verlopen? Neem zo snel mogelijk contact op met de helpdesk. In overleg zetten we de database nog 1 dag voor je open. Dan kan je je gegevens alsnog exporteren of je abonnement verlengen.


De uitleg is bedoeld voor het niveau: Starter

Terug naar zoekscherm