ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Dieren fokken wordt makkelijker met ZooEasy

Fokkers en verenigingen kiezen steeds vaker voor de software van ZooEasy om hun administratie gemakkelijk en snel bij te houden.

Dieren fokken voor verenigingen

Dieren fokken voor verenigingen

Als vereniging wil je graag een actueel en accuraat overzicht van jouw diergegevens bijhouden. Met ZooEasy registreer je veilig en eenvoudig alle diergegevens in een centrale database die helemaal is ingericht naar jouw wensen. De gegevens zijn altijd direct beschikbaar en naar wens te delen met leden.


Plan een demo sessie in!

Demo sessie inplannen

De voordelen van ZooEasy

Dieren fokken voor verenigingen

Alle diergegevens in een overzicht

Dieren fokken voor verenigingen

Maatwerk database, ingericht naar jouw wensen

Dieren fokken voor verenigingen

Werk met meerdere personen tegelijkertijd in dezelfde database

Dieren fokken voor verenigingen

Bepaal zelf wie welke gegevens in mag zien of bewerken

Dieren fokken voor verenigingen

Maatwerkrapportages in eigen huisstijl

Dieren fokken voor verenigingen

Overstapservice door ZooEasy

Dieren fokken voor verenigingen

Bekijk hier de abonnementen en tarieven

Abonnementen en tarieven

Database ingericht naar jouw wensen

Begin je net een vereniging en ben je op zoek naar een geschikt database systeem? Met de software van ZooEasy verzamel je alle diergegevens in een online database die volledig is ingericht naar jouw wensen. Welke informatie wil je bewaren? Denk aan inteelt, verwantschap, gezondheidsuitslagen, wedstrijduitslagen en stambomen. Maak de informatie over de dieren compleet, analyseer de gegevens en geef advies aan fokkers om het ras gezond en sterk te houden. Daarnaast maak je eenvoudig een maatwerk rapportage in de huisstijl van jouw vereniging. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor nieuwe verenigingen. Heb je te maken met een systeem dat verouderd is en niet meer wordt doorontwikkeld, stopt de huidige beheerder van de software met het product of voldoet het systeem niet meer aan de eisen van nu? Ook dan is de software van ZooEasy geschikt!

Bepaal zelf wie er toegang heeft

Je kunt met meerdere personen tegelijkertijd werken in de database. Als vereniging bepaal je zelf wie welke gegevens mag inzien of bewerken. Zo kun je bestuurs- en commissieleden alle rechten geven, zodat zij kunnen helpen om de informatie in te vullen en bij te werken. Je kunt de leden bijvoorbeeld alleen toegang geven voor maken van proef stambomen. Voor leden zijn er leesaccounts om de niet (privacy) gevoelige informatie te bekijken. Heeft je vereniging ook een zustervereniging en wil je graag samenwerken? De software van ZooEasy geeft je die mogelijkheid, zo heb je alles in één centrale database.

Probeer ZooEasy 30 dagen gratis!

Gratis aanmelden
Dieren fokken voor verenigingen

Maatwerkrapportages voor verenigingen

Wij hebben voor diverse verenigingen maatwerkrapportages ontwikkeld in de huisstijl van de vereniging, zoals een registratiecertificaat en stamboomcertificaat voor de East Africa Kennel Club, nestgoedkeuring voor de United States Eurasier Club en bewijs van inschrijving voor de Nederlandse Organisatie van Geitenhouders.

Eenvoudig overstappen of starten met ZooEasy

Heb je al een database of clubregister? Wij helpen je overstappen en importeren de gegevens voor je in de nieuwe database. Overstappen of starten met ZooEasy kan in acht eenvoudige stappen.

Diersoorten

ZooEasy is beschikbaar voor de volgende diersoorten:

Alpaca’s Hoenders Paarden
Cavia’s Honden Pony’s
Chinchilla’s Katten Ratten
Duiven Konijnen Runderen
Geiten Muizen Schapen
Hamsters Overige dieren Varkens
Egels Ezels Vogels
Fazanten Kamelen Herten
Nertsen Watervogels

Jouw gegevens zijn veilig

De centrale database van ZooEasy is beschermd tegen ongewenste toegang. Wij beheren de informatie van duizenden klanten en zullen deze altijd strikt geheim houden. De informatie, zoals de teksten, foto’s en bestanden die je invult zijn van jou en worden niet met anderen gedeeld. Wij maken elke week een back-up van alle bestanden. Je bent zelf verantwoordelijk om je eigen gebruikersnaam en wachtwoord veilig te houden. Wij zorgen voor de rest.

Misschien heb je ZooEasy al gezien bij collega verenigingen. Wij ondersteunen veel verenigingen met onze software. Wil jij ook gebruikmaken van alle gemakken van ZooEasy? Vraag een demo sessie aan!

Deze verenigingen maken o.a. al gebruik van ZooEasy, klik hier voor de complete lijst:

Altijd en overal je data beheren

De online database van ZooEasy werkt op alle apparaten via je browser. Voor onze 2.324 klanten registreren wij op dit moment al 5.133.253 dieren. Wereldwijd hebben 7.823 gebruikers toegang tot ZooEasy Online. Dit aantal groeit nog dagelijks!

Bekijk de video* en ontdek alle mogelijkheden!
* Let op: video is in het Engels

Service en support

Ons team beantwoordt alle vragen van beheerders over de aanschaf en het gebruik van ZooEasy in het Engels, Duits of Nederlands. We hebben de meest gestelde vragen en instructies van ons programma alvast voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!

Dieren fokken voor verenigingen

Heb je al een database of clubregister? Wij helpen je overstappen en importeren de gegevens voor je in de nieuwe database. Overstappen of starten met ZooEasy kan in acht eenvoudige stappen.

Overstappen of starten met ZooEasy

Probeer ZooEasy 30 dagen gratis!

Meld je direct aan! Je hoeft geen betaalgegevens in te voeren. Je hebt in de gratis versie gewoon toegang tot alle functies van het abonnement dat je kiest. Probeer jij het ook?

Gratis aanmelden