Hoe kan ik de lidmaatschappen bijhouden?

1. Klik het menu Beheer
2. Klik op het tabblad Accounts
Hier zie je een overzicht van de aantallen accounts van de verschillende typen.
3. Klik op het tabblad Lijst
Hier staan alle leden weergegeven.
4. Selecteer een lid uit de lijst
Een scherm met lidmaatschapsgegevens van het desbetreffende lid opent.
5. Klik op het icoon Contactgegevens, dit is het tweede icoon naast het veld Nummer
Dit opent in een scherm de contactgegevens van het lid.
6. Sluit dit scherm
Het is ook mogelijk om extra velden bij Contacten aan te maken waar aanvullende gegevens van leden kunnen worden opgeslagen, zoals bijvoorbeeld Lid sinds en Lidmaatschapsnummer.