Hoe kan ik zien wie het laatst wijzigingen heeft aangebracht aan een contact?

Het stappenplan is als volgt:

1. Klik het menu Contacten
2. Selecteer een contact
3. Klik op het tabblad Wijzigingen (scroll hiervoor naar uiterst rechts in de rij tabs)
Van alle wijzigingen worden hier datum, e-mail van degene die de wijziging heeft doorgevoerd en het veld dat gewijzigd is getoond.
4. Selecteer de gewenste wijziging uit de lijst
In het scherm dat opkomt staan de oude en nieuwe waarden gegeven van de gekozen wijziging uitgezonderd in het geval dat het een nieuw record betreft dan blijven de velden oud en nieuw leeg.
5. Klik op de knop Sluiten