Groepscursus (per uur)

 105,00 incl. 21% BTW

In deze groepscursus op maat leer je alles over het beheer van ZooEasy. De cursus is geschikt voor groepen van twee tot twaalf personen. Vertel ons wat jullie graag willen leren, zoals een beginnerscursus om ZooEasy individueel te gebruiken, een gevorderdencursus voor beheerders van een vereniging of een aantal specifieke vragen over de functies die jullie onder de knie willen krijgen. De cursus vindt plaats op een locatie naar wens.

Categorie: Tags: , ,

De groepscursus is geschikt voor groepen van twee tot twaalf personen. Stel zelf je groep samen, bijvoorbeeld met mensen uit de vereniging die samen gegevens gaan invoeren, of een vriendenclub die meer tips en trucs over ZooEasy wil leren. Onze cursusleider kan naar iedere gewenste locatie in Nederland komen.

Geef vooraf aan wat je graag wilt leren. Dan stelt ZooEasy een cursus op maat voor. De duur van de groepscursus is afhankelijk van de wensen en vragen en duurt gemiddeld 4 uur. De cursus wordt afgestemd op de wensen en het niveau van de groep. Bij een cursus op locatie worden extra kosten berekend voor reistijd en reiskosten. Neem vooraf contact met ons op om je wensen te bespreken, zodat we samen een tijdsinschatting kunnen maken en een datum kunnen prikken.

Klik hier voor een individuele cursus via Skype.