Import Raad van Beheer

 315,00 incl. 21% BTW

Voer je als hondenvereniging nog handmatig de afstammings- en gezondheidsgegevens in die je download bij de Raad van Beheer? De module Import Raad van Beheer importeert al deze gegevens direct. Voordeel is dat de module niet alleen de gegevens importeert, maar dat wijzigingen ook direct worden doorgevoerd en zichtbaar zijn voor de gebruikers. Hierdoor zijn alle gegevens altijd actueel en hoeft je de gegevens niet meer handmatig in te voeren.

Categorie:

Wie gebruikt de module al?

Veel hondenverenigingen die lid zijn van de Raad van Beheer werken met deze module. De module importeert alle gegevens die je digitaal ontvangt van de Raad van Beheer. Periodiek houdt de beheerder de mutaties bij, waardoor de gegevens in ZooEasy altijd actueel zijn. Geen verouderde gegevens meer, maar altijd de actuele stand van zaken en geen achterstand in informatieverstrekking richting je leden.

Aangepast aan nieuwe bestandsformaat van IT4Dogs project
De module is geschikt om het nieuwe bestandsformaat a.g.v. het IT4Dogs project van de Raad van Beheer te importeren.

Wat moet ik er voor doen om de module in gebruik te nemen?

Belangrijk is dat je vooraf een lege administratie hebt. Zo kunnen we bij aanschaf van de module direct de juiste bestanden voor je importeren zodat de administratie bij de start gevuld is met dezelfde informatie als bij de Raad van Beheer is geregistreerd. Daarna kun je periodiek mutaties doorvoeren. Dat kan de beheerder zelf, maar je kunt ook de mutaties door ons laten importeren.

Wat zijn de overige kosten voor deze module?

Importeren initiële bestand (eenmalig / optioneel) € 420,-
Jaarlijkse onderhoudskosten € 198,-
Importeren mutaties (periodiek) € 200,-

 

Onderstaande punten worden in overleg en op basis van nacalculatie in rekening gebracht indien van toepassing:

  1. Importeren Raad van Beheer bestanden in een afwijkende inrichting dan de door ZooEasy geleverde standaard inrichting.
  2. Importeren Raad van Beheer bestanden welke afwijken van de bestandsspecificaties zoals door Raad van Beheer zelf zijn opgesteld.
  3. Aanpassingen aan de door ZooEasy geleverde standaardinrichting.