ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 5.580 | Accounts 10.606 | Dieren 4.865.495

Software voor het kweken van duiven

Houd je duivenadministratie makkelijker bij met de software van ZooEasy.

Duiven Kweken

Iedere duivenkweker wil graag tijd doorbrengen met zijn duiven. De software van ZooEasy bespaart veel tijd op de registratie van je dieren. Login bij ZooEasy en houd gemakkelijk alle informatie bij. Zo krijg je veel inzicht in de gezondheid, inteelt en prestaties van je duiven. Stel op basis van je informatie geschikte broedkoppels samen en start met duiven kweken. Met onze software houd je veel tijd over om je duiven goed te verzorgen en ervan te genieten.

Duiven Kweken

Voor alle soorten duiven

De software van ZooEasy is ideaal voor iedereen die zich bezighoudt met duiven kweken. Met ons programma houd je heel gemakkelijk alle gegevens over het uiterlijk, de afstamming, gezondheid en prestaties van je duiven bij. Van beginnende hobbykweker tot professionele duivenkweker, iedereen kan goed met het programma werken. Het is ook geschikt voor leden van duivenverenigingen en –clubs, zoals de VIVFN, KBDB en NBS. Je kan ZooEasy gebruiken voor het kweken van alle soorten duiven, zoals:

  • Kroppers, bijv. Holle Kropper, Voorburgse Schildkropper en Hollandse Kropper
  • Vormduiven, bijv. Carneau, Mondain, Smijter en Lahore
  • Wratduiven, bijv. Carrier Neurenberger bagadet
  • Kipduiven, bijv. Modena
  • Meeuwen, bijv. Oud-Hollandse Meeuw, Gentse Meeuw
  • Structuurduiven, bijv. Oud-Hollandse Kapucijn
  • Trommelduiven, bijv. Arabische Trommelduif
  • Kleurduiven, bijv. Hyacinthduif en Vinkduif
  • Tuimelaars en hoogvliegers, bijv. Groninger Slenk, Nederlandse Hoogvlieger, Nederlandse Helmduif en meer.

Voordelen van ZooEasy

Het voordeel van ZooEasy is dat je de registratie van je duiven volledig online bijhoudt. Hiervoor is altijd een internetverbinding nodig. Je kan overal inloggen met je laptop, smartphone of tablet. Zo heb je je gegevens altijd bij de hand.

Alle gegevens van je duiven bijhouden

Start met ZooEasy en plaats je duiven in je eigen online database. Zo heb je een goed overzicht van je duiven en heb je alle informatie compleet. Noteer de basisgegevens, zoals het registratienummer, geslacht, geboortedatum en de kleuren. Voeg de ouders toe en noteer wie de duif gekweekt heeft en wie de duif nu heeft. Binnen ZooEasy heb je ook de mogelijkheid om extra gegevens toe te voegen. Bijvoorbeeld een foto van je duif, details over de kleuren of lichaamsbouw, grootte, gewicht, medische gegevens, wedstrijduitslagen en veel meer. Zo kan je in de toekomst nog betere keuzes maken wanneer je koppels samenstelt.

Samen duiven kweken

Wie intensief samenwerkt met andere duivenkwekers, kan ZooEasy samen gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je duiven kweekt met een familielid en regelmatig duiven uitwisselt. Met een ZooEasy Multi user abonnement kan je samen je eigen database bijhouden. Deze optie is vanaf twee personen. Je logt allebei in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna kun je allebei nieuwe duiven toevoegen, de gegevens van elkaars duiven bijwerken en aantekeningen met elkaar delen. Klik voor meer informatie over het samenwerken in ZooEasy.

Ook geschikt voor verenigingen

ZooEasy is ook geschikt voor verenigingen, clubs en andere organisatie die zich bezighouden met duiven kweken. Het bestuur heeft toegang tot alle gegevens en bepaalt welke informatie leden mogen wijzigen of lezen. Zo beheer je als vereniging alle informatie centraal, terwijl de leden ook gemakkelijk toegang krijgen tot de belangrijkste informatie over de duiven. Vraag ons gerust naar meer informatie over de mogelijkheden voor je eigen vereniging of organisatie.

Probeer ZooEasy nu zelf

Wil je je duiven goed registreren? Probeer ZooEasy dan 30 dagen gratis.