ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Nieuw in versie 2.5.20: Eenvoudig exporteren en importeren van stamboom

Nieuw in versie 2.5.20: Eenvoudig exporteren en importeren van stamboom

Datum: januari 7, 2021

Als je dieren kocht of verkocht, moest je de hele stamboom overtypen. Dit kostte veel tijd. Maar als je alleen het dier zelf invoerde zonder afstammingsgegevens, dan kon je geen berekeningen maken van o.a. het inteeltpercentage. Het is nodig dat je de complete afstammingsgegevens verkrijgt om je administratie compleet te maken en zo te werken aan een sterk en gezond ras. Dat hebben we nu eenvoudiger gemaakt!

Je kunt nu de stamboom exporteren en importeren. Een dier of een lijst met dieren kun je nu eenvoudig omzetten naar een ZooEasy bestand. Een andere ZooEasy Online gebruiker kan het bestand en de gegevens nu importeren. Dit is erg handig als je dieren verkoopt en de klant ook ZooEasy gebruikt. Andersom kun je een bestand met de stamboom van 1 of meerdere dieren importeren en je administratie compleet maken.

Het is nu ook mogelijk om van ZooEasy stand alone gebruikers een stamboombestand te importeren in de ZooEasy Online versie. Zo kun je nog steeds data inlezen van gebruikers die niet zijn overgestapt. Helaas kun je niet in de ZooEasy stand alone versie een bestand uit ZooEasy Online importeren.

Hoe werkt het?

Om je te laten zien hoe je een bestand kunt exporteren hebben we deze video gemaakt:

Wil je een bestand importeren? Dan kun je deze uitleg gebruiken: