ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Even voorstellen: Harm-Jan

Even voorstellen: Harm-Jan

Datum: september 7, 2023

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ZooEasy, Harm-Jan komt het team versterken! Hieronder stelt hij zichzelf voor:

 

Ik ben Harm-Jan en werk als tester bij ZooEasy. Erik kende ik al van andere projecten en de samenwerking met hem was altijd erg goed en aangenaam. Er komen nu een aantal grote uitbreidingen voor de ZooEasy applicatie en deze moeten uitgebreid getest worden. Een mooie reden om twee dagen in de week als tester bij ZooEasy te werken. Daarnaast richt ik bij ZooEasy ‘geautomatiseerd testen’ in, wat het testen van nieuwe releases efficiënter en makkelijker maakt. Dit gaat met een soort robot die test scenario’s automatisch uitvoert, zodat niet alles handmatig ingevoerd hoeft te worden. De robot logt met één druk op de knop in, maakt dieren aan, richt stambomen in en combineert de dieren die een match zijn. Zo kunnen we de software goed onderhouden en continu optimaliseren. 

 

Als tester zit ik veel achter mijn computer. Daarom ga ik in mijn vrije tijd graag naar buiten. Ik woon met mijn gezin, twee katten en een paar kwartels in Duitsland in een dorpje met bergen en bossen om me heen, dus de ideale plek om te wandelen. Daarnaast ben ik ook graag in Spanje, waar ik samen met vrienden, familie en vrijwilligers een afgelegen dorp in de bergen restaureer.