ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Kickoff marketingproject kinderboerderijen

Kickoff marketingproject kinderboerderijen

Datum: juni 21, 2023

Op woensdag 14 juni was het zover, de kickoff van een nieuw project. We zijn heel enthousiast om jullie hier meer over te kunnen vertellen: dit jaar gaat Team ZooEasy de uitdaging aan om ZooEasy online ook specifiek voor kinderboerderijen in de markt te zetten! 

Er zijn al een aantal kinderboerderijen die ZooEasy Online gebruiken, en er zijn enkele die de oude Standalone versie van ZooEasy gebruikten. Maar met 400-500 kinderboerderijen in Nederland zijn er nog véél meer kinderboerderijen die gebaat zouden zijn bij ons product! In samenwerking met onze marketingpartner StandOut gaan we ervoor zorgen dat ZooEasy meer bekendheid krijgt onder deze doelgroep. Simon Jansen en Jeroen Hogenkamp van StandOut gaan ons hierbij helpen. We zijn daarnaast ook heel blij met de input van Inger van der Laan, een bekende naam in de kinderboerderij-wereld. Zij gaat ons ondersteunen bij het inhoudelijke deel; wat heeft een kinderboerderij precies nodig en waar is nu eigenlijk behoefte aan? En hoe kan ZooEasy het beste in deze behoeftes voorzien?

Als Team ZooEasy gaan wij er de komende tijd aan werken dat ZooEasy nóg beter aangepast wordt aan de specifieke behoeften en wensen van kinderboerderijen. Daarvoor hebben we al de nodige plannen. De volgende verbeteringen willen we gaan doorvoeren:

  • Vastleggen van meerdere diersoorten
  • Koppeling met de I&R database voor geiten, schapen en runderen
  • Registreren van medicijngebruik en algemene taken in een (medicijn)logboek 
  • Automatisch laten invullen en afdrukken van een vervoersdocument voor schapen en geiten
  • Vastleggen van algemene documenten zoals certificaten

Kortom: alleen maar goede redenen om als kinderboerderij snel over te stappen naar ZooEasy als dier-administratiesysteem. De komende maanden houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen dit project. Wij hebben er zin in!